El Memorial Barceló. Un èxit cívic.

12 juny

El Memorial Barceló. Un èxit cívic.

*article publicat a El Pont de Ferro


El segon cap de setmana de juny concentra al nostre poble el bo i millor del futbol infantil dels Països Catalans. Equips com el Barça, l’Espanyol, el Nàstic, el Lleida, el València o l’Andorra, vénen o han vingut al Memorial Josep Barceló. Aquest any, a més, s’hi ha afegit un convidat internacional de luxe: el Reial Madrid.

El Torneig de Futbol 7 Memorial Josep Barceló neix de la iniciativa del Club Futbol Tordera que, amb l’ajuda constant dels pares de l’equip més gran de benjamins, preparen i executen cada any un dels millors torneigs del país. Aquesta consideració la manifesten en cada edició els equips que hi participen.

En comptades ocasions al llarg de l’any trobem un esdeveniment social a Tordera que aglutini tanta gent: centenars d’esportistes, amb encara més pares i acompanyants, públic en general i gairebé un centenar de persones treballant en l’organització. També el suport constant de la família d’en Josep. Tota aquesta gent fan que la màquina del Memorial rutlli com un rellotge suís, i es creï un ambient magnífic.

Voldria aprofitar per reclamar al Govern municipal que no regategi esforços en donar suport a aquesta iniciativa. Que hi aposti decididament, molt més del què ja ho fa. Amb la d’enguany, les nou edicions celebrades donen al Memorial Barceló tota la credibilitat que mereix com a esdeveniment esportiu, com a festa ciutadana, com a cita clau del calendari anual de trobades cíviques.

Cal treure’ns el barret davant la gent que fa possible aquest Torneig; i encoratjar-los a no defallir i continuar fent créixer el Memorial. I recordar sempre el què la pròpia filosofia del Torneig ja preveu: aquest torneig és com l’examen final de la primera etapa de formació de tot jugador de futbol de Tordera, el pas del Futbol 7 a l’11.

Llarga vida al Torneig de Futbol 7 Memorial Josep Barceló. L’any vinent ja hauràs complert la teva primera dècada d’èxit!

[@more@]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: