Amb qui pactareu?

2 oct.

Amb qui pactareu?

Quan algú sap que ets d’Esquerra, ràpidament et pregunta: amb qui pactareu? Seguidament, et mostra les seves preferències.

La pregunta clau, però, no és aquest; no és”qui farem President?”, sinó “de qui volem que depengui el Govern de Catalunya?”.

Si CiU pogués triar voldria un govern d’ells amb el suport parlamentari del PSC (no en va, és el què va pactar Mas a la Moncloa amb Zpatareo) o un govern amb el PP (que, de fet, ja ho va demostrar des del 1999 fins el 2003, quan podent sumar amb l’esquerra catalanista van optar per l’espanyolisme conservador). Si el PSC pogués triar… deixaria que el PSOE escollís, és clar! Així doncs, s’imposaria el suport a CiU, ja que no és possible que el PSC governi només amb la seva sectorial de medi ambient (ICV).

La clau de volta, doncs, es troba en no permetre que passi cap de les opcions anteriors. Només Esquerra és la garantia d’un govern catalanista i d’esquerres, som els únics que no ens devem a ningú. I posarem condicions, perquè som la garantia.

Com deia en Joan Puigcercós el dissabte a la trobada de dirigents d’Esquerra a Esparraguera, ERC un partit de govern i no un partit de poder: com a partit de govern va a contracorrent treballant per la ciutadania, mentre que els partits de poder el que fan és seguir el corrent dels grans poders i deixen de banda els interessos de catalans i catalanes.

Font: acudit d’en Puyal extret de Tribuna Catalana.
Actualització: article "I tu més!" del Diari Republicà.

[@more@]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: