SMS o com informar de forma ràpida i eficaç.

14 nov.

SMS o com informar de forma ràpida i eficaç.

Fa un temps parlava amb el regidor de mitjans de comunicació, en Josep Llorens, sobre la necessitat de potenciar el web de l'Ajuntament de Tordera, i vam estar parlant de l'opció de posar en marxa un sistema d'informació municipal via missatges de mòbil (sms). Fa unes setmanes em vam tornar a parlar i em va comentar que hi estava pensant seriosament en posar-ho en marxa. Així que quan ahir es va posar en funcionament me'n vaig alegrar molt. Podeu trobar l'enllaç per fer l'alta aquí.


Internet és una eina d'una potència increïble, però les estadístiques ens dieun que essent molt optimistes només la meitat de la població, a casa nostra, hi té accés. El mòbil, en canvi, és a l'abast de gairebé tothom. És per això, que el servei públic no pot desaprofitar aquesta via de comunicació amb el ciutadà. El proper pas ha de ser la via de comunicació més usada, la única que arriba a tothom: la televisió.

Per cert, a inicis de mandat vam presentar una moció des d'Esquerra per tal que l'Ajuntament de Tordera caminés cap a usos més amplis del web municipal i l'adaptés per ala realització de tràmits administratius. Aquesta és encara una assignatura pendent, tot i que sé que s'ha començat a realitzar algun pas en aquesta línia. El projecte que sí que es troba dormint el somni dels justos és el de la creació de l'Oficina del Defensor del Ciutadà, una altra proposta del nostre grup aprovada per tots) que encara espera l'acció del govern.

Tanmateix, crec fermament que hi ha qüestions amb les que no s'ha de buscar el conscens polític per totes les vies. El servei al ciutadà és una d'aquestes. És per això, que en aquests aspectes la feina del grup d'Esquerra és de proposar, incentivar i promoure. Tota idea que pensem que pugui servir per millorar el servei que l'Ajuntament dóna als ciutadans la farem avinent al Govern, i estarem al seu costat en fer-la possible.

[@more@]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: