La barra de Correus

15 gen.

La barra de Correus

Publica el GumInfo unes declaracions d'un "portaveu de Correus" al·lucinants. Diu que els retards en el funcionament del servei són "puntuals" i n'atribueix a la culpa i el fet que siguin un debat públic a la proximitat de les eleccions municipals i sindicals.

En primer lloc, el mínim que podria fer aquest "portaveu" de Correus és identificar-se; doncs això de llençar porqueria sota l'anonimat personal, però parlant en nom d'una organització, és caure molt baix.

En segon lloc, qualificar de "puntual" el mal funcionament del servei públic -per molt que el presti una empresa privatitzada- més deficient de tots (amb permís de RENFE) és mentir de la forma més descarada. Tots en sóm coneixedors i patidors dels retards i les pèrdues de cartes. I encara més, que preguntin a la gent que viu a les urbanitzacions del nostre poble, a les masies del nostre poble, si els problemes són puntuals.

I en tercer lloc, atribuir que per culpa de les eleccions sindicals i municipals, aquest problema s'ha fet públic és no tenir ni el mínim sentit democràtic, ni el mínim sentit del ridícul.  Les denúncies sobre el funcionament de Correus no vénen d'ahir, ni d'abans d'ahir; ja que som molts els que utilitzem els altaveus públics que tenim a l'abats per denunciar-ho.

Hi ha gent que té molta barra!

[@more@]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: