Un govern sòlid i potent

5 jul.

Ahir vam tancar l'acord de govern pels propers quatre anys al Consell Comarcal del Maresme. El govern estarà format per les tres forces polítiques amb més suport ciutadà -PSC, CiU i ERC-, que entre totes sumem 27 dels 33 consellers comarcals. És una bona notícia que, després d'acosneguir fa ben poc un consens unànim en l'aprovació del Pla Estratègic del Maresme, ara siguin les forces més representatives de la comarca les qui liderin portar-lo a terme. Cal tenir en compte, a més, que PSC o CiU o ERC estem presents en els governs del 30 ajuntaments del Maresme, que és un garantia que la feina que li correspon al Consell -prestar serveis als Ajuntaments- es faci amb la màxima sintonia entre les administracions.

La premsa ha recollit la notícia destacant que ICV, que fins ara formava part del govern del Consell, ara no hi serà. Jo hauria preferit que haguessin format part del Consell i, certament, hem treballat perquè així fos. L'enrocament de posicions que han demostrat aquests dies, però, els ha acabat abocant a un carreró sense sortida, on no han volgut fer-se enrere del què havien anat escenificant aquestes setmanes. És una llàstima que la mala gestió de la negociació per part del seu partit, faci que la gent que ara formava part del govern amb prou encerts, hag de seure a l'oposició.

El proper divendres dia 13, els presidents comarcals dels tres partits -CiU, ERC i PSC- signaran l'acord i oferiran una roda de premsa de presentació del mateix.

[@more@]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: