5 milions d'euros per l'educació al Maresme

10 set.
Divendres em vaig estrenar en la faceta pública com a conseller delegat de Promoció Econòmica i Serveis Educatius presentant a la premsa els serveis del Consell Comarcal del Maresme pel curs 2007/2008. Als ja habituals serveis de transport escolar, menjador, beques i servei de suport a les activitats extraescolars, l’aposta d’enguany es centra en posar en funcionament, de forma estable, el servei d’acollida d’alumnes que acompanya la sisena hora lectiva a primària.
 
En escolaritzar els alumnes de primària es presentava un problema en aquelles famílies que tenen diversos fills, i algun d’ells ha de cursar aquesta sisena hora i algun altre no. Així, els germans que no han de cursar la sisena hora reben acollida als centres educatius durant aquesta hora, mitjançant monitors contractats a tal efecte. Òbviament, aquesta situació ja no es produeix en els alumnes que es queden a dinar a l’escola. A aquest servei al Maresme disposem d’un pressupost lleugerament superior als 300.000 euros pel curs 2007/2008.
 
Dimecres 12 començarà el curs amb uns 65.000 alumnes escolaritzats al Maresme en els diferents nivells. Per fer front als serveis que els prestem des del Consell, enguany es disposa d’un pressupost un xic superior als 5 milions d’euros.
 
 

[@more@]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: