Joan Puig presenta a Tordera el llibre del grup parlamentari d’Esquerra a Madrid

5 febr.

El proper dijous 7 de febrer a les 8 del vespre a la Biblioteca Popular de Tordera, el diputat blanenc presentarà “El més calent.. és al front de Madrid”, el recull de l’activitat parlamentària d’Esquerra al Congrés de Diputats aquesta legislatura.

Josep Andreu, Rosa Bonàs (bloc), Francesc Canet (bloc), Laia Cañigueral, Agustí Cerdà, Georgina Oliva, Joan Puig(bloc), Joan Puigcercós (bloc), Jordi Ramon (bloc) i Joan Tardà són els autors de ‘El més calent… al front de Madrid’. El llibre on s’explica l’experiència dels diputats i diputades d’Esquerra durant la present legislatura. Des de la derogació del transvasament de l’Ebre, la retirada de les tropes espanyoles de l’Iraq o el relleu de la Ley de Calidad de la Enseñanza del PP que suposava una greu amenaça a la normalització lingüística del català a les escoles. També es detalla el paper del Grup parlamentari en l’aprovació de la llei de retorn dels Papers de Salamanca o normes d’abast social i drets civils com la llei que permet el casament entre persones del mateix sexe; la Llei d’atenció a la dependència i a les persones amb discapacitat que universalitza un nou dret; la llei contra la violència sobre les dones; la llei d’igualtat; la llei de finançament dels partits polítics que prohibeix els donatius anònims o la llei del sòl que fixa l’obligatorietat d’una reserva mínima del 30% del sòl públic per destinar-lo a habitatge protegit.

‘El més calent… al front de Madrid’ explica amb tot tipus de detall nombrosos episodis dels 10 diputats i diputades d’Esquerra que han passat entre 2004 i 2008 per la madrilenya Carrera de San Jerónimo. Un ric anecdotari de trobades, viatges i moments de certa tensió als carrers de la capital d’Espanya hi queden recollits en una obra que ve a ser una acta notarial de quatre anys redactada per un grup d’homes i dones que han demostrat que també existeixen polítics que diuen el mateix a Catalunya que a Madrid. Sense complexos ni pèls a la llengua.
Uns dels seus principals protagonistes, el Diputat blanenc Joan Puig serà l’encarregat de presentar aquest llibre a la ciutadania de Tordera, en un acte obert aquest proper dijous 7 de febrer a les 8 del vespre a la sala d’actes de la Biblioteca de Tordera.

[@more@]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: