La reforma de la TUA (i II)

19 maig
El naixament de Tordera Urbanística Activa va molt lligat a la contractació del seu gerent. Xavier Surinyach, després de deixar la gerència del Consell Comarcal del Maresme es va incorporar l’any 1999 a l’Ajuntament de Tordera per dirigir-ne la política urbanística (amb reforma del pla general inclosa) i crear un ens empresarial per gestionar-la.
 
Quasi una dècada després, l’urbanisme torderenc té l’empremta del gerent de la TUA, i la pròpia empresa municipal està impregnada de la seva cultura organizativa, de la seva manera de ser i de fer.
 
Per això, la reforma de la TUA -amb la qual els partits del govern estem compromesos i amb el reconeixement explícit dels partit de l’oposició de la necessitat d’aquesta reforma- necesitarà de la substitució del seu gerent. I aquesta decisió ha de ser presa, per tal de fer viables les reformes que cal impulsar.
 
Des d’Esquerra posarem formalment aquesta qüestió a debat en la propera reunió de la comissió de seguiment del pacte de govern. Cal que els canvis profunds, com aquest, en el model de funcionament de l’Ajuntament siguin atesos sense tardança si volem veure els seus efectes durant aquesta legislatura. Els canvis organitzatius no tenen mai visualitzacions immediates i, per tant, no es pot esperar a l’any vinent per afrontar-los.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: