Formació contra l'atur

1 des.

L’aposta per la formació s’esgrimeix sovint com una de les apostest fonamentals per millorar les capacitats ocupacions de la ciutadania. No fa pas gaire dies ho recordava el regidor del MAT, Pitu Alsina, a la ràdio (enllaç). Així, l’Ajuntament hem d’assumir el lideratge local en la promoció de la formació dels nostres conciutadans. En aquest sentit, els darrers dies hem donat a conèixer tres cursos ben diferents, i tots ells vinculats a millora de les capacitats laborals de torderenques i torderencs.

Des de Promoció de la Vila iniciem un curs de formació en habilitats bàsiques en eines informàtiques. Cal reduir l’escletxa en ús de TICs entre homes i dones, i cal preparar les dones, molt afectades en l’actual augment de l’atur a Tordera, a estar més ben preparades pel món laboral actual.

Des de Joventut i des d’Ocupació han programat formació en jaciments d’ocupació en clar creixement: monitoratge de lleure i auxiliar d’infermeria en geriatria. 

Anuncis

Una resposta to “Formació contra l'atur”

  1. Xavi Martin Desembre 1, 2008 a 4:24 pm #

    S’ha de reconéixer que és un bon principi per tal de fomentar la ocupació a Tordera. Tordera, Catalunya i Espanya han d’apostar per la formació per augmentar la competitivitat. Esperem que aquests cursos ajudin als torderencs a trobar feina o trobar-ne de millors. Nosaltres ja optàvem en el nostre programa per la formació, especialment per aquells més joves.
    Cal, però, treballar en més àmbits i que Tordera deixi de ser notícia per alts nivells d’atur.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: