De citacions, plens, errors i 2.0

17 juny

M’acaba de passar una cosa molt curiosa. En el Ple del Parlament d’aquesta tarda, el diputat del PP Rafa López (enllaç) ha preguntat al Conseller d’Educació sobre les beques que atorga el seu departament. En el torn de repregunta, em cita una dient que porta quatre anys congelada la partida de beques al transport. El Conseller, òbviament, li respon que això és fals.

Té raó el Conseller. Les beques a les famílies han augmentat i de forma considerable els darrrers anys. El què està congelat des de fa molt temps és l’aportació que fa el Departament d’Educació als Consells Comarcals per al finançament del transport escolar no obligatori (aquelles rutes dins d’un mateix municipi). Suposo que l’error del Diputat ve d’una resposta que vaig donar explicant aquest fet en el darrer Ple del Consell Comarcal del Maresme, a pregunta del portaveu del PP.

M’han alertat d’aquesta citació en el Ple del Parlament via Twitter (l’amiga @npini) i via correu electrònic (el diputat d’Esquerra al Maresme, Pere Aragonès); i ja he avisat via Facebook al diputat Rafa López que estava errat.

És impressionant la immediatesa que permet la xarxa i els seus ginys. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: