Les empreses TIC del Maresme busquen negoci a l'Argentina

15 set.

Les exportacions de software argentines ja superen les seves exportacions de vi. I avui ja hi ha més argentins treballant en l’àmbit TIC que en el sector de l’automoció.

Així que les empreses catalanes, sota els auspicis de la Cambra de Comerç de Barcelona, estant fent el salt buscant socis, clients i oportunitats de negoci en el Con Sud. I les empreses TIC del Maresme són pioneres en aquest procés. Amb el suport i l’acompanyament del Tecnocampus Mataró – Maresme i GenTIC, un grup d’empreses maresmenques són aquests dies a Buenos Aires reunides amb empreses de tot el Con Sud explorant aquestes oportunitats de negoci.

Anàlisi de mercats, accés a finançament, perspectives de futuri moltes trobades entre emprees. Aquesta és l’agenda d’aquests dies en el Pont Tecnològic al Con Sud.

Si volem fer realitat el pas de la nostra comarca a una economia amb més valor afegit, cal que -mentre lluitem contra les conseqüències de la crisi econòmica, preparem l’estructura productiva del Maresme per l’endamà.

Podeu seguir en directe les informacions del Pont Tecnològic en el bloc gestionat per l’Oriol Ribet, cap de comunicació del Tecnocampus, a www.conosur2009.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: