Avui ple urbanístic

24 febr.
Imatge de Google Earth del solar on es situarà el tanatori municipal

Imatge de Google Earth del solar on es situarà el tanatori municipal

Aquest vespre tenim un ple municipal amb un caràcter marcadament urbanístic. I amb algun punt important, com l’aprovació d’una modificació de planejament per tal d’habilitar un espai per fer el tanatori de Tordera a tocar del cementiri vell i l’aprovació, esperem que definitiva, del Pla Parcial de Les Farreres.

Després d’anys i panys amb un conflicte obert a Les Farreres, es van tancant els diferents fronts de la disputa. Un d’ells -i no pas menor- era poder disposar d’un pla parcial plenament operatiu. A partir d’avui el tindrem. Es consolida la reducció de l’espai edificable i la prohibició de construir en grans pendents, resolent alhora els problemes que això portava a alguns propietaris. És ben clar que fer planificació urbanística en urbanitzacions és l’art del possibilisme.

Per altra banda, avui consolidem com a zona verda l’espai de davant de la seu de l’Associació de Veïns de Sant Pere, traslladant el sòl d’equipament que hi havia al final del carrer Maresme, a tocar del cementiri vell, i que anirà destinat al tanatori. En els propers mesos, aprovarem un concurs públic per a la construcció i gestió del tanatori municipal; que suposarà, a més, l’arranjament d’una zona verda annexa de més de 5.000 metres quadrats.

En el ple d’avui també s’aprovarà el text refós de la Finca de Mas Boadella i s’iniciarà l’aprovació d’una ordenança reguladora per a garantir la seguretat dels edificis en contrucció i els edificis veïns.

Anuncis

2 Respostes to “Avui ple urbanístic”

  1. Antoni Lopez i Cardona febrer 24, 2010 a 5:47 pm #

    Bernat trobo molt be això de donar a coneixa tot els fet de Tordera, son fets importantisims per el poble felicitats.

  2. bernatcostas febrer 25, 2010 a 1:02 pm #

    Finalment el punt sobre la modificació del Pla General es va deixar sobre la taula, doncs la delegació d’urbanisme de Barcelona va recomanar tramitar el punt com a modificació del Pla Parcial. Així que hi tornarem en el proper ple, suposo.

    Bernat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: