Acte central de campanya al Maresme

19 nov.

Dilluns es celebra l’acte central de la campanya Gent Valent al Maresme. Esquerra ha donat a aquesta campanya una clara marca territorial i, per això, els nostres candidats han aprofitat aquests dies de campanya de major altaveu mediàtic per explicar les propostes d’Esquerra pel Maresme. Aquest propostes es resumeixen en aquestes 8 formulacions:

  1. Prioritzarem la inversió en transport públic i la reducció dels peatges abans que la construcció de la Ronda Maresme.
  2. Combatrem la crisi econòmica ajudant al desenvolupament d’empreses innovadores i amb capacitat d’exportació a la comarca, millorant els polígons Industrials i els seus accessos.
  3. Enfortirem l’educació a la comarca, amb inversions en millora i construcció de noves escoles i instituts, donant suport a l’alumnat amb necessitats especials i adequant l’oferta de formació professional a la nostra realitat econòmica i social.
  4. Impulsarem una solució definitiva per a la regeneració de platges, evitant els dragatges sobre el fons marí, pel seu alt cost ambiental i econòmic.
  5. Ajudarem al manteniment i millora de les explotacions agrícoles de la comarca, protegint el sòl agrícola i facilitant la incorporació laboral de joves pagesos.
  6. Afavorirem l’emancipació juvenil, amb un combat de l’atur i la precarietat laboral i donarem suport a l’accés a l’habitatge
  7. Acordarem una protecció adequada i gestió conjunta del Delta de la Tordera i potenciarem els parcs naturals del Montnegre-Corredor i la Serralada de Marina
  8. Impulsarem el turisme a tota la comarca, prenent mesures per allargar la temporada turística a l’Alt Maresme i potenciarem el turisme enològic amb el CAT de Teià i la DO Alella.

El desenvolupament d’aquestes propostes pel Maresme i la campanya nacional seran el dilluns al Tecnocampus en l’acte central a la comarca. Amb nosaltres hi seran en Joan Puigcercós, l’Ernest Benach i la Gemma Lago i els candidats del Maresme encapçalats per en Pere Aragonès.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: