A punt d’estrenar la Fira 2011

14 abr.

Demà obrirem les portes de la 34a edició de la Fira Mercat del Ram. Serà la quarta edició que tinc l’honor de dirigir, i confio poder finalitzar el meus anys com a director del certàmen deixant un bon regust als visitants de la nostra Fira.

En aquests anys he intentat aplicar un full de ruta a la Fira del Ram que permetés prendre un camí estratègic per consolidar el certàmen com un espai de trobada de l’economia municipal amb aquelles activitats vinculades a la natura, l’aigua i l’ecoturisme. Resta molt camí per recórrer en aquest sentit, però crec que ja hem aconseguit traçar el nord.

Els altres dos objectius que ens havíem proposat estem més a prop d’assolir-los plenament. El primer d’ells era assolir un pressupost més equilibrat. En quatre edicicions hem reduït les despeses d’organització que assumeix l’ajuntament  dels gairebé 150.000 euros que es van gastar en l’edició 2007, a situar-nos per sota del 80.000 euros d’enguany. I per altra part, hem duplicat els ingressos, i els hem situat a l’entorn dels 30.000 euros; tot reduint a zero la morositat en el pagament del preu de lloguer dels estands.

El segon objectiu era recuperar la presència d’expositors de Tordera a la Fira. Fa quatre anys només el 30% dels expositors empresarials era de Tordera. Enguany, aquesta xifra s’eleva fins a comptabilitzar com a locals la meitat dels expositors. Això afegit a l’augment del nombre d’empreses participants, ens porta a afirmar que hem pogut duplicar el nombre total d’expositors torderencs en quatre anys.

Així doncs, començarà demà la 34a edició de la Fira Mercat del Ram; i serà per mi el moment de gaudir -i patir alhora- la darrera edició de la Fira en què puc exercir-ne de director. Ha estat un plaer.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: