Promocionant el mercat de Tordera

3 juny

Aprofito els darrers dies com a regidor de Promoció de la Vila per tancar alguns dels projectes oberts en el meu pas per la direcció de les polítiques de promoció econòmica a l’Ajuntament de Tordera. En concret, aquesta setmana hem presentat l’edició 2011 dels cursos de formació per a comerciants que impulsem, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Enguany, aquest cursos van destinats també als marxants del mercat de Tordera (notícia).

I precisament amb una actuació de promoció del mercat tancaré la meva activitat institucional. A partir de la setmana vinent, els clients del mercat de Tordera, a través de les seves parades de confiança, podran aconseguir una de les bosses de promoció del mercat que regalem. Els gremis de marxants, els comerciants de Tordera i l’Ajuntament ens hem posat d’acord per impulsar (i finançar!) aquesta actuació. Des de l’Oficina d’Informació, amb els tiquets que repartiran les parades, es farà entrega de les bosses del mercat de Tordera.

Així, cada dia de la setmana, quan anem a fer la compra, quan ens passegem pel carrer, podrem lluir el nostre mercat. Aquest fet és especialment remarcable tenint en compte que gairebé 10.000 dels visitants setmanals del mercat són catalans de fora de Tordera, que volem que ensneyin i expliquin quin gran mercat que tenim!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: