Qui sóc?

IMG_2661Lloc i data de naixement
Tordera (Maresme), 6 de novembre de 1981.

Formació
Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).
Postgrau en Desenvolupament del Comerç Urbà (UOC).
Postgrau en e-Govern (IDEC-EAPC).
Postgrau en Lideratge i Governança Local (AAEE-UAB).
Postgrau en Urbanisme (Fundació UdG – Col·legi d’Aparelladors de Girona).

Trajectòria professional
He treballat de comercial d’immobiliaria i de porter de cinema. En finalitzar els estudis vaig treballar com a assessor de la Secretaria de Política Municipal d’ERC, com a Coordinador de Promoció Econòmica i Cooperació Local del Consell Comarcal del Maresme, i posteriorment, com a tècnic a la Secretaria de Funció Pública i Modernització de l’Administració del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya.
Des de juliol de 2007, fins el setembre de 2010, vaig ser Conseller delegat de Promoció Econòmica i Serveis Educatius del Consell Comarcal del Maresme. I des de gener de 2007 i fins el juny de 2011, he exercit de regidor de Promoció de la Vila i Relacions Institucionals, i segon tinent d’alcalde, de l’Ajuntament de Tordera.

Sóc soci fundador de la consultoria de comunicació política West Wing Consulting S.L. i formador d’opositors al Grup ADAMS. Sóc professor associat de Comptabilitat Pública a la Universitat Pompeu Fabra.

Sóc funcionari d’administració local amb habilitació estatal. He treballat de secretari interventor de l’Ajuntament de Sant Joan de Mollet (juliol 2011 – desembre 2012), al Consorci Català pel Desenvolupament Local (maig-desembre 2014), a l’Ajuntament de Cornellà del Terri (abril 2012 – abril 2014, i desembre de 2014 – abril 2016) i a l’Ajuntament de Vilabertran (agost de 2015 – abril 2016); i de secretari a l’Ajuntament de Quart (juny-desembre 2014)

Trajectòria política

Sóc militant d’Esquerra Republicana de Catalunya, on he desenvolupat diversos càrrecs orgànics i, on, actualment, presideixo la Secció Local de Girona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: